Sola de Cuir

Aquesta sola de cuir supera amb escreix el concepte de sola de cuir habitual.
Els materials que s’utilitzen per fer-los són els millors i no estalviem en tenir-los.

El seu rendiment sobre terres de fusta no es pot comparar amb cap altre, es poden portar com a vestiment de carrer, el cuir patirà alguns danys, però sempre es pot reparar o substituir per una sola nova.

Ideals sabates de ball

Sola SG

 Sola de goma lleugera amb un dibuix extraordinàri. 

La disposició de botons d’aquesta sola de goma dóna un punt de classe addicional
Els materials que s’utilitzen per fer-los són els millors i no estalviem en tenir-los.

Aquesta sola és perfecta per a actuacions multifuncionals. La resposta sobre els pisos de la ciutat i dins dels pisos dels edificis és excel·lent. Duraran molt de temps, mentre preservaran el confort i la comoditat.

Crossover

 Aquesta sola té com a característica principal una extraordinària adherència a tots els tipus de terra. La sola també està unida a la sabata seguint el mètode Goodyear. El confort és un punt principal a partir del qual es va crear aquest concepte de calçat d’alta qualitat disponible per a ser usat en qualsevol ocasió.
Els materials que s’utilitzen per fer-los són els millors i no estalviem en tenir-los.

Perfecte per a la ciutat, perfecte per a la natura.

La sola de goma proporciona adherència i control en cada pas que realitzem. És un tipus de sola Full-road, de manera que les possibilitats són infinites. Caminar per camins amb classe.

Sola Mixta

Sola Mixta, taló de goma i nucli de cuir. Els acabats al detall deixen a la llum una sola de primera classe que ens permet tocar el terra amb materials nobles la vegada que notem l’esmorteit del cautxú al taló.
Els materials que s’utilitzen per fer-les són els millors i no estalviem en tenir-los.

El taló de goma proporciona adherència i control en cada pas que fem amb ells. D’altra banda, el nucli de cuir, proporciona una capacitat de lliscament interessant al moviment, de manera que la combinació de les dues parts permetrà realitzar diferents maneres de trepitjar.