SAVOY CATS, LES TEVES MILLORS SABATES

SAVOY CATS va ser fundada el 2013. Després de diversos anys treballant en la indústria del cuir, Abel Susín va decidir crear un calçat per aconseguir que la gent tingués les millors sabates per actuar, tenint sempre una mirada profunda en la moda.

Les nostres sabates i botes es venen a tot el món, molta gent confia en la marca Savoy Cats, ja que coneix l’etiqueta de qualitat que representa.

Savoy Cats estan enfocats a combinar l’estil de carrer barrejat amb l’elegància del codi de vestimenta, de manera que les nostres sabates i botes són la millor opció per portar-los en qualsevol ocasió.

Casual, estil de carrer, reunions d’empresa, casaments, esdeveniments

Som una marca molt experimentada amb una forta voluntat i amb l’objectiu de millorar contínuament, dia a dia.

Ens preocupa el canvi climàtic.

Lluitem contra el canvi climàtic reduint l’impacte de les nostres activitats evitant enviaments innecessaris (gràcies al nostre sistema de mesura de peus) i creant un calçat de llarga vida, que suposa una oposició directa a l’obsolescència programada les conseqüències directes de l’abús dels recursos naturals i consum d’energia innecessari.

Invertir en sabates i botes Savoy Cats et permet deixar de malgastar diners en parells de sabates de baixa qualitat.

PER QUÈ SAVOY CATS

Tenim anys d’experiència en la fabricació de sabates de cuir. Utilitzem els millors materials, millors procediments i tècniques, heretats dels mestres de cuir al llarg de diverses generacions. Les nostres sabates s’adapten perfectament als peus gràcies a la capa de suro entre la sola i la plantilla que fa que les sabates, a part de ser úniques, siguin úniques per a tu.

Gràcies a la fabricació de doble cosit, la robustesa i la durada de les sabates està garantida. Les nostres sabates estan creades amb el sistema d’empalmillat Goodyear, la millor tècnica per crear sabates. Això és degut a que la totalitat de les seves capes, el cuir, la sola exterior, la sola interior i la sola intermitja, es composen per formar una base sòlida des d’on crear la sabata.

Les nostres sabates són de llarga vida si se’ls hi té cura.

La nostra garantia i aval:

Els millors artistes de tot el món vesteixen SAVOY CATS