Empalmillat Goodyear

Les Savoy Cats estan produïdes mitjançant el sistema d’empalmillat Goodyear. Aquest tipus d’empalmillat (o cordatura) garanteix que tinguin una durabilitat i consistència fora de la norma.

L’empalmillat Goodyear uneix les soles i capes interiors amb les exteriors mitjançant una doble cordatura. Això el fa únic i el diferencia de la resta d’empalmillats, generalment simples o de cordatura única.

Una capa de pasta de suro sòlida entre sola interior i sola mitjana, a banda d’esmorteir l’impacte a cada pas, pren la forma de la planta del peu de qui les porta. Això fa que, amb l’ús habitual, esdevingui en una plantilla personalitzada i que les sabates siguin eminentment pròpies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *