Savoy Cats, les teves millors sabates

SAVOY CATS es va fundar l’any 2013. Després d’uns quants anys treballant en la indústria del cuir, Abel Susín va decidir crear un calçat de moda i exigent en materials per fer que els ballarins tinguessin les millors sabates per ballar i actuar, combinant estil, tradició en la manufactura i modernitat.

Les nostres sabates i botes es venen a tot el món, moltes persones confien en la marca Savoy Cats perquè saben el segell de qualitat que representa.

Les Savoy Cats estan pensades per ser unes sabates d’estil que tan es puguin portar combinades amb looks d’estil de carrer o d’estil formal. El nostre calçat és la millor opció per usar en qualsevol ocasió.

Casual, estil de carrer, reunions de negocis, casaments, esdeveniments de ball i un llarg etcètera (no les hem provat per fer senderisme).

Som una marca  experimentada amb forta voluntat i amb l’objectiu de millorar contínuament, dia a dia

Per què Savoy Cats?

Tenim anys d’experiència en la fabricació de sabates de cuir. Utilitzem els millors materials, millors procediments i tècniques, heretats dels mestres de cuir al llarg de diverses generacions. Les nostres sabates s’adapten perfectament als peus gràcies a la capa de suro entre la sola i la plantilla que fa que les sabates, a part de ser úniques, siguin úniques per a tu.

Gràcies a la fabricació de doble cosit, la robustesa i la durada de les sabates estan garantides.

Les nostres sabates són de llarga vida si se’ls hi té cura.

La nostra garantia i aval:

Els millors ballarins de tot el món vesteixen SAVOY CATS.