PER QUÈ ÉS IMPORTANT

La nostra experiència durant tots aquests anys en vendes online ha conclòs en un sistema centrat en resoldre el principal problema de compra online, saber la talla i evitar les devolucions.

Seguir les nostres instruccions ha permès als nostres clients rebre la seva talla precisa, i ens fa molt feliços ja que, a la vegada, aplicant aquest concepte, solucionem els enviaments addicionals fent que  la nostra ratio de devolucions sigui zero. Gràcies a això, evitem l’emissió innecessària de gasos d’efecte hivernacle.

COM PRENDRE LES MIDES DELPEU

Conèixer el número de peu és sempre una qüestió difícil ja que cada marca té el seu propi patró intern de formons. A continuació donem les instruccions precises per realitzar les mesurar necessèries de forma concreta.

Amb aquestes imatges, podreu conèixer de manera objectiva les mides dels vostres peus.

Per fer una comanda de les nostres sabates és necessari que complimenteu la comanda amb el vostre número habitual de peu que utilitzeu (és a dir, un 41 per exemple) i les mesures que obtingueu de la presa de mides dels peus en cm. En cas que les nostres taules no coincideixin amb la informació que proporcioneu, un dels nostres agents es posarà en contacte amb vosaltres per correu electrònic per concretar de forma ferma la comanda i evitar errors.

Per tenir les vostres mesures, seguiu aquestes imatges. 

Com saber la meva talla

MESURA LONGITUD (LENGTH MEASUREMENT)

La longitud es mesura des de la PARET al punt més llunyà del peu. El taló ha de tocar la paret. Atenció amb el buit entre la paret i el taló. A ser possible el peu ha d'estar nu, però es poden prendre mides vestint mitjons

MESURA D'AMPLADA
(WIDTH MEASUREMENT)

L'amplada es mesura posant tot el costat intern del peu tocant una paret. L'amplada del peu és la mesura en cm del punt del peu que toca a la paret fins al punt de l'articulació del dit petit del peu. També, ser possible el peu ha d'estar nu, però es poden prendre mides vestint mitjons